APK & Onderhoud

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Moet uw personenauto of (kleine) bedrijfswagen binnenkort worden gekeurd? Wij keuren uw auto al vanaf € 45,- (incl. BTW). Als u de APK tegelijk met een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, dan is het APK-tarief nog voordeliger!

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Controleer hieronder wanneer uw APK vervaldatum is.

apk 1.jpg

Onderhoud en reparatie

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Fabrieksgarantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

apk 2.jpg