Ons bedrijf

Verhaeren Autotechniek en Sjors Bandenservice zijn sinds januari 2023 samen Autotechniek en Performance Veghel. Wij helpen onze klanten graag om de problemen van hun auto op te lossen.
Zelfstandig ondernemen zit bij mede-oprichter Bram Verhaeren in het bloed en in 2016 besloot hij dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. De afgelopen jaren heeft hij zijn autobedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot een moderne, klantvriendelijke en betrouwbare garage met de kwaliteit van een dealer.

Bram is technisch specialist en heeft als doel A & P Veghel verder uit te bouwen en zichzelf te blijven verbreden in de autobranche. Samen met Sjors mede-oprichter en specialist in autobanden, velgen en uitlijnen wil hij zijn klanten volledig ontzorgen.

Ons bedrijf 1.jpg

Mede-eigenaar Bram Verhaeren

Erkend leerbedrijf

Wij zijn  een erkend leerbedrijf. Iets waar we erg trots op zijn. Goede leerbedrijven zijn onmisbaar, hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Autotechniek en Performance Veghel biedt leerlingen deze kans.

Autoservice Totaal

Autotechniek en Performance maakt onderdeel uit van de formule Autoservice Totaal. Dit betekent dat wij voldoen aan een bepaald serviceniveau zodat u altijd vakkundig en betaalbaar onderhoud ontvangt.

BOVAG

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

l1p1V0PsHygUWmioLnlk6Ee5gATlh2B1Ep4y7dhy.png